OZMÓZISOS HOMLOKZAT ÉS ABLAKTISZTÍTÁS

Az ozmózisos víz ásványi anyagoktól, baktériumoktól és algáktól mentes víz. Ez a tökéletesen mentes víz magához köti a szennyeződéseket, környezetkímélő, vegyszermentes tisztítás. Szárítani, áttörölni nem kell, cseppmentesen szárad!

Egyedi igények,
személyreszabott árajánlat, kizárólag Önre szabva!

Pontos, és részletes ajánlatért kérjen időpontot helyszíni felmérésre!

Nincs két egyforma helyszín

Cégünk munkatársai minden ügyfél esetén, precíz helyszíni bejárást eszközöl, hogy az egyedi körülményeknek és igényeknek megfelelően a lehető legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk adni Önnek is.
Hosszútávú szerződés esetén, természetesen nincs szükség minden alkalommal helyszíni bejárásra. Szem előtt tartva minden eshetőséget, igyekszünk minden szerződött és egyedi ügyfelünk igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő szolgáltatás csomagot ajánlani.

OZMÓZISOS HOMLOKZAT ÉS ABLAKTISZTÍTÁS

Az ozmózisos vízzel történő takarítási technológiát egy utánfutóra telepített víztisztító berendezéssel végezzük. A berendezéshez csatlakozik egy 17 méterig hosszabbítható, egymásba csúsztatható karbon csőrendszer, melynek végén egy kefés tisztító fej van. A tisztítási folyamat hideg vagy meleg ozmózisos vízzel, vegyszer használata nélkül történik.

Az alább felsorolt felületeken és helyen kívül még számos helyen tudjuk alkalmazni a technológiát, kérdéseivel keressen minket bátran!

Felhasználási területek

  • üveghomlokzatok
  • ablakkeret-párkány
  • árnyékoló elemek
  • homlokzatok
  • fedett belső udvarok
  • hajók
  • napelemek

Mire számíthat?

Biztosan felmerültek Önben is az alábbi kérdések.

Hogyan zajlik a kapcsolat felvétel?

Akár itt az oldalon, akár telefonon veszi fel velünk a kapcsolatot, kollégánk előzetesen felméri igényeit és egyeztet Önnel egy időpontot a helyszíni bejárásra.

Mennyi időn belül történik meg a helyszíni bejárás?

Igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni a helyszíni felméréseket illetően.  A körülményektől függően, általában néhány munkanapon belül.

Kapok megfelelő tájékoztatást az előkészületekhez?

A helyszíni bejárás alkalmával, szakképzett kollégáink teljeskörűen tájékoztatják minden szükséges előzetes intézkedésről, amennyiben indokoltnak látják azokat. 

Mikorra kapom meg az ajánlatot?

A helyszíni bejárást követően a lehető leghamarabb elkészítjük árajánlatát mely minden a szolgáltatással kapcsolatos információt (takarítás időpontja, résztvevők száma, technológiák ismertetése, vállalási ár) tartalmazni fog.

Hogyan zajlik az átadás, átvétel?

A szolgáltatás elvégzését, kizárólag az Ön által aláírt Teljesítési Igazolással tekintjük csak lezártnak.

Mik a fizetés feltételei?

Szolgáltatásainkért fizethet készpénzzel, illetve banki átutalással. Ezt már az ajánlat tétel előtt tisztázzuk.

Hívjon bizalommal!

Kollégánk várja hívását, és készséggel válaszol kérdéseire!

Kapcsolat

Iroda

6000 Kecskemét, Mécses utca 82.