FERTŐTLENÍTÉS

Irodájában, munkaállomásain, tárgyaló termeiben, és még sok más napi rendszerességgel, akár több ember általt is használt helyeken több, mint 10 napon át tartó professzonális, nanotechnológiás védelem a baktériumok és a vírusok ellen. 

Egyedi igények,
személyreszabott árajánlat, kizárólag Önre szabva!

Pontos, és részletes ajánlatért kérjen időpontot helyszíni felmérésre!

Nincs két egyforma helyszín

Cégünk munkatársai minden ügyfél esetén, precíz helyszíni bejárást eszközöl, hogy az egyedi körülményeknek és igényeknek megfelelően a lehető legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk adni Önnek is.
Hosszútávú szerződés esetén, természetesen nincs szükség minden alkalommal helyszíni bejárásra. Szem előtt tartva minden eshetőséget, igyekszünk minden szerződött és egyedi ügyfelünk igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő szolgáltatás csomagot ajánlani.

FERTŐTLENÍTÉS
NANOTECHNOLÓGIÁVAL

Fertőtlenítés biztonságosan, tartósan, nanotechnológiával.
Jelenleg a piacon található legkomplexebb védő formulával előállított felületfertőtlenítőszer, tesztek alapján A/II. osztályú orvostechnikai eszköznek tekintik.

  • Felvitel után 10 napig tartó folyamatos fertőtlenítő hatás
  • Orvosi eszközként regisztrált, de pl. élelmiszerrel is „találkozhat”
  • Betegségek, fertőzések megelőzése

Technológia

A fertőtlenítés során egy nanométer vastagságú réteget hozunk létre, így a baktériumok, gombák és vírusok 99,9 %-a elpusztul néhány percen belül.
Nem csak fertőtlenít, hanem egy kórokozó mentes felületet is létrehoz, ami által hosszan tartó, 10 napig is ellenálló védő réteg keletkezik. 

Felhasználási területek

A termékek használata egyszerű, azonban az anyag felhordása kellő alaposságot igényel a megfelelő védelem érdekében. A nanotechnológiának köszönhetően teljes biztonságot nyújt a baktériumok, gombák, bizonyos vírusok és a grampozitív baktériumok ellen. Használható felületek fertőtlenítésére és tisztítására.

Hatása

Vaporizátor használat során nem szükséges a helyiségeket kiüríteni vagy letakargatni a berendezési tárgyakat, mint egyes más fertőtlenítési eljárás során. Ezzel a módszerrel kb 10 napos védettség biztosítható az adott helyiségben. 

Mire számíthat?

Biztosan felmerültek Önben is az alábbi kérdések.

Hogyan zajlik a kapcsolat felvétel?

Akár itt az oldalon, akár telefonon veszi fel velünk a kapcsolatot, kollégánk előzetesen felméri igényeit és egyeztet Önnel egy időpontot a helyszíni bejárásra.

Mennyi időn belül történik meg a helyszíni bejárás?

Igyekszünk a lehető legrugalmasabbak lenni a helyszíni felméréseket illetően.  A körülményektől függően, általában néhány munkanapon belül.

Kapok megfelelő tájékoztatást az előkészületekhez?

A helyszíni bejárás alkalmával, szakképzett kollégáink teljeskörűen tájékoztatják minden szükséges előzetes intézkedésről, amennyiben indokoltnak látják azokat. 

Mikorra kapom meg az ajánlatot?

A helyszíni bejárást követően a lehető leghamarabb elkészítjük árajánlatát mely minden a szolgáltatással kapcsolatos információt (takarítás időpontja, résztvevők száma, technológiák ismertetése, vállalási ár) tartalmazni fog.

Hogyan zajlik az átadás, átvétel?

A szolgáltatás elvégzését, kizárólag az Ön által aláírt Teljesítési Igazolással tekintjük csak lezártnak.

Mik a fizetés feltételei?

Szolgáltatásainkért fizethet készpénzzel, illetve banki átutalással. Ezt már az ajánlat tétel előtt tisztázzuk.

Hívjon bizalommal!

Kollégánk várja hívását, és készséggel válaszol kérdéseire!

Kapcsolat

Iroda

6000 Kecskemét, Mécses utca 82.